RÓLAM

HAFENSCHER IVETT

HAFENSCHER IVETT

KÍNAI ASZTROLÓGUS

2017-ben kezdtem foglalkozni a kínai asztrológiával, ami hobbiként kezdődött, majd igazi küldetéssé vált.

Amikor találkoztam a kínai asztrológiával, megragadott az az egyszerű, ugyanakkor pontos és egyértelmű magyarázat, ahogyan az öt őselem segítségével képes ez a több ezer éves tan leírni a világegyetem folyamatos energetikai körforgását.

Egyre érdekesebbé vált belelátni, hogyan tudjuk előre kiszámítani, hogy az elkövetkező napok, hónapok, vagy évek energiái milyen tevékenységeket támogatnak.

A legizgalmasabb mégis az, amikor ezt a tudást a saját, személyes fejlődésünk javára tudjuk fordítani, hogy minél harmonikusabbá tegyük ezzel életünket és a kapcsolatainkat.

Tanulmányaim során műszaki irányú végzettséget szereztem. Ezen a területen elhelyezkedve dolgoztam különféle pozíciókban mérnökként. A műszaki pálya, az autóipar racionális, szigorú szabályokkal teli, kötött világa mellett azonban rátalált olyan dolgokra is, ami ezt remekül ellensúlyozta és kiegészítette. Többek között az írás adta szabadságra, ami az önmegvalósítás élményét adja, ahol minden pozitív és negatív döntéseim, jó vagy rossz lépéseim a mai tudásom és bölcsességem szűrőjén keresztül tudom átadni másoknak.

2021-ben jelent meg az INSPIRÁCIÓ KÖNYVE című könyvem, amiben arról írok, hogyan álljunk hozzá azokhoz a változásokhoz, felmerülő nehézségekhez és napi problémákhoz, melyek könnyen maguk alá temethetik, befolyásolják, tönkretehetik az életünket. Mit tehetünk azért, hogy épségben átvészeljük az életünkben időnként felkerekedő viharokat, és ne törjünk derékba, mint a kemény törzsű, hajlíthatatlan fa.

Hafenscher Ivett - Inspirációk könyve

Az asztrológiai konzultációimon, az asztrológiai elemzéseimben olyan kérdésekre kaphatsz válaszokat, mint például, mik az erősségeid, mivel érdemes foglalkoznod, mik az életfeladataid, egy adott időszak miben támogat téged, milyen szempontok alapján hozz meg egy fontos döntést.

De mindenek előtt abban szeretnék asszisztálni neked, hogy kiteljesedj, hogy szárnyalj, hogy harmóniában élj, hogy önmagaddá válj. Legyen szó az üzleti életről, a magánéletedről, a baráti kapcsolataidról, a párkapcsolatodról, a hobbidról vagy a munkahelyi terveidről.

A kínai asztrológia egy varázslatos eszközt adott a kezembe.

Hiszem, hogy egy adott időpontban, egy adott helyen, egy konkrét szituációban akkor tudunk a legjobban dönteni, ha ismerjük önmagunkat és a saját értékeinket.

Fantasztikus segítséget nyújt ehhez a kínai asztrológia. Megmutatja a bennünk rejlő energiákat, képességeket, és azt is elmagyarázza, hogy a kívülről érkező hatások mire tanítanak bennünket.  

Akiktől a kínai asztrológiai ismereteken túl valami mást is tanultam

Andrási Betty pszichológus

Andrási Betty

Pszichológus
Bettytől azt tanulom, hogyan tudom szuperérzékenyként szuperül érezni magam

asztrolólia

Nagy Melinda

Asztrológus, meditáció oktató
Melinda arra tanít, hogyan teremtsem meg a belső harmóniát, és hogyan találjam meg a mindennapok egyensúlyát

Kanizsai Mónika

Kínai Asztrológus
Mónika mindig tud valami megnyugtató választ adni a kérdéseimre

Piller Szilvia

Kínai Asztrológus
Szilvi megmutatta, hogy ötvözhetem az alázatot, az önzetlenséget és a humort.

Való Judit

Kínai Asztrológus
Judittól azt az elbűvölő stílust tanulom, amivel a kínai asztrológia szimbólumait életre lehet kelteni

G-Y6ZRVFWYCY