ÖNISMERET ÉS ASZTROLÓGIA

ASZTROLÓGIAI MINI ELEMZÉS

3.300 Ft

Az asztrológia egyfajta segédeszköz, ami segíti önmagunk mélyebb megismerését és megértését. Carl Gustav Jung – a pszichológia egyik legnagyobb alakja – maga is jól ismerte és használta az asztrológiát.

Az önismeret fejlődése egy folyamat, ami nem korhoz kötött. A mély önismeret, annak a kérdésnek a megválaszolása, hogyan lettem olyan, amilyen most vagyok. Bizonyos személyiségjegyeket hozunk magunkkal, ám rajtunk múlik, hogy mit kezdünk vele.

Sorsunk alakításának kulcsa az önismeret. Hogyan is lehetne sikeres az, aki elutasítja az önmegismerés folyamatát.

Mit is jelent az önismeret kifejezés? Önismeret alatt azt értjük, amikor az egyén ismeri saját személyiségének összetevőit, határait és lehetőségeit, betekintése van viselkedésének mozgatórugóiba, hátterébe és helyesen ítéli meg az emberi kapcsolatokban játszott szerepét.

Az önismeret fejleszthető képesség, mely önmagunk megfigyelésével és elemzésével illetve a környezetünk felénk irányuló visszajelzései által formálható. Az önismeret fejlődésének eredménye pedig a helyes önértékelés lesz.

asztrológia

A kínai asztrológiát nem jóslásra, hanem az önismeret fejlesztésére használom. Az asztrológia segítségével segítek megismerni önmagad legjobb verzióját.

ÉRZÉKENYSÉGÜNK ERŐSSÉGGÉ VÁLHAT

Az asztrológia segítségével jobban megismerhetjük határainkat és javíthatjuk életminőségünket
Az érzékenység gyakran negatív tulajdonságként van ábrázolva, de ha megfelelően kezeljük, valójában erősséggé válhat. Amikor tudatosan odafigyelünk saját határainkra és igyekszünk csökkenteni a negatív ingereket, érezhetően javulhat mindennapi életünk minősége.
Az asztrológia ebben a folyamatban segíthet, mint egyfajta iránytű, amely megmutatja nekünk, hogyan működünk és hogyan fejlődhetünk. Az asztrológia egy eszköz a saját személyes fejlődésünk és boldogságunk elérésében.  
A határok megismerése és fenntartása nagyon fontos.
Az érzékeny emberek hajlamosak átvenni mások érzelmeit, ezért alapvetően fontos, hogy pontosan megismerjék saját határaikat és szét tudják választani saját érzéseiket a másoktól átvett érzésektől. Az asztrológia segítséget nyújthat abban, hogy megtudjuk, mik azok az érzékeny területeink, ahol könnyebben átvehetjük mások energiáját, és hogyan őrizhetjük meg a saját egyensúlyunkat.
érzékenység - asztrológia
A pozitív hatásokra koncentrálás egy szuper lehetőség.
Az érzékeny emberekre sokkal nagyobb hatással vannak a külvilágból érkező ingerek. Az asztrológia lehetőséget ad arra, hogy felfedezzük azokat a számunkra pozitívan ható dolgokat, amelyek energetizálnak, jó érzéssel töltenek el és boldoggá tesznek minket. Ez lehet egy kedvenc hobbi, egy inspiráló zene vagy akár egy olyan tevékenység, amelyben jól érezzük magunkat.
Az asztrológia segítséget nyújt a személyes fejlődésben.
Az asztrológia lehetőséget ad arra, hogy jobban megismerjük önmagunkat és működésünket. A horoszkóp elemzése segíthet abban, hogy ráébredjünk erősségeinkre, erőforrásanikra és ezáltal fejlesszük önmagunkat.
Érzékenységünk nem gyengeség, hanem erősség lehet, ha megfelelően kezeljük. Az asztrológia kiváló segítséget tud nyújtani abban, hogy megtaláljuk saját határainkat, kezeljük a negatív ingereket és fókuszáljunk a pozitív hatásokra. Ne feledjük, az asztrológia egy eszköz a személyes fejlődés eléréséhez és boldogságunk megtalálásához.

VÉLEMÉNYEK

Nagyon szépen köszönöm Drága Ivett ezt az igen részletes és rendkívül találó elemzést.

Már többször is elolvastam, és mindíg újabb és újabb üzenetet, vagy lényeget tudok kivenni belőle. Vannak dolgok amik megerösítettek, és vannak dolgok amikre rácsodálkoztam, és elgondolkodtatott. Annyira hihetetlen hogy mennyire a változás, a tanulás és a fejlödés az utam a következö években. Ennek nagyon örülök.

Megmondom öszintén nekem ez az elsö alkalom hogy ilyen asztrológiai elemzést készíttettem, és hát be kell valljam hogy levagyok nyűgözve. Olyan sok helyen az elemzésben visszaköszönt önmagam. Ez egy nagyon jó érzés. Még biztos rengetegszer elfogom olvasni az elemzést.

Nagyon szépen köszönöm Ivett a nagy elemzést! Rendkívül sokat segítettél nekem a további célok tekintetében és önmagam megismerésében is.

Külön köszönöm szépen az e-mailben nyújtott segítséget a konkrét útmutatással kapcsolatban! Hálás köszönetem!

Sipos Andrea

Annyira szerencsés vagyok, hogy Ivett elsők között készített nekem elemzést 4 évvel ezelőtt. Épp egy nagy döntés előtt álltam, régóta szerettem volna kipróbálni magam HR területen,de tartottam attól, hogy esetleg mégsem nekem való. A cég, ahol akkoriban dolgoztam, lehetőséget kínált a váltásra, de bizonytalan voltam. Ekkor kértem Ivettet, hogy készítsen nekem elemzést. Megtudtam, hogy a segíteni vágyás a lételemem (és nem megfelelési kényszerről van szó). Olyan megerősítést kaptam, hogy utána bátran igent mondtam az új pozícióra. Annyira magaménak érzem ezt a területet, hogy már nem is tudom elképzelni magam máshol. Nagyon hálás vagyok Ivettnek.❤️
Azért is ajánlom nagy szeretettel, mert igazán hiteles a szememben, minden helyzetben képes megőrizni a nőiességét, finomságát. Rendkívül kedves és szerény. (Onnan tudom, hogy kolléganők voltunk több éven keresztül.)
❤️

Cséfalvay Rita

Nagyon kedves, alapos, kiváló munkákat ad ki a kezéből, rengeteget segített nekem.

Teljesen igaz, amit ír, hogy az önismeret fejlesztése a legjobb befektetés és a legnagyobb lehetőség.

Sokat megtudtam magamról és most már tudom, hogyan kezeljem a dolgaim és így fogok nekiállni a megoldandóimnak.

Szívből ajánlom Őt!

Kecskés Ildikó

Kétkedve fogadtam a Facebookon megjelent ,,Ingyenes mini elemzés “lehetőségét. Nemcsak, mert általában nem ehhez vagyok hozzászokva, hanem eddig ingyen sohasem kaptam semmit.

Mégis szinte azonnal megkaptam a mini elemzést, ami első olvasásra szimpatikusnak tűnt.

Ezen felbuzdulva megkértem a teljes elemezést, amit olyan precizitással írt le Ivett, hogy csodálatra méltó!

Minden velem kapcsolatos történést, vagy tényt, amiről eddig senki sem beszélt meg velem, ő rendelkezésre bocsátotta ezen elemzés keretén belül és a fejlődési irányok kapcsán is hasznos volt. Még annak ellenére sem kaptam hasonló térképet, hogy országos ismeretségű , komoly asztrológus hölgy van a közvetlen baráti körömben.

Én csak gratulálni szeretnék Ivettnek, és köszönetemet szeretném neki kifejezni. Komoly, korrekt és mindenkinek ajánlom teljes szívemből!

Horváth Zoltán

Az asztrológiával komolyabban akkor találkoztam először, amikor megkaptam Ivettől a mini elemzést magamról.

Meglepett, megerősített és új erőt adott a megkezdett utamon a regényírás terén.
Pontos, korrekt képet kaptam önmagamról, a képességeimről. Amit őszintén köszönök neki, és hálás vagyok érte!
Azóta minden bejegyzését elolvasom, többször is.
Vissza-visszatérek egy egy korábbihoz.
Én úgy gondolom az asztrológia nem kész megoldást kínál, hanem gondolatot ébreszt.
És ki-ki a maga szájíze szerint (vallási hovatartozástól függetlenül) értelmez, hasznosít, magával visz.
Szívből ajánlom mindenkinek, hogy az asztrológia nyújtotta támpontot használja ki életében. Éljen Vele!

Ivett elragadó személyisége, tudása, stílusa pedig egy csodálatos ajándék…❤

Lukács-Simon Andrea

Írónő

Drága Ivett, hálásan köszönöm neked az elemzést.
Túl azon, hogy rengeteg olyan információt tartalmaz melyre magam is ráismerek, hihetetlenül jól esik
az önzetlen segítséged. <3
Legjobbkor küldted, mert még durvábbá vált a helyzet.
Elolvassuk ezerszer amiket írtál. Nagyon köszönjük a biztató szavakat, azt hogy becsomagoltad a negatívumokat
is egy színes papírba, és a személyes hangvétel mindent visz.

Köszönöm, köszönjük 🙂

kiegészíteném: az írásod kinyomtatva, szem előtt tartva, és adja az erőt az emelkedéshez. Ölellek.

Szeretettel: Anita

Anita

Kedves Ivett! Első alkalommal mini elemzést kértem Tőled, és ezt annyira találónak éreztem, hogy egy részletes elemzést is kértem.

Ami nagyon tetszett, a személyes találkozások, ami után megkaptam a részletes elemzést. Még nem találkoztam ilyennel, de sokkal jobban magaménak éreztem így, hogy a beszélgetésünk alatt meséltem az életemről, és minden a helyére került.

Azokra a kérdéseimre is választ kaptam, hogy miért is így történtek a dolgaim, mik azok a tulajdonságok amik engem jellemeznek, és hogyan tudom ezeket a mindennapi életemben használni.

Aki szeretne asztrológiai elemzést annak mindenképpen Téged ajánlak, mert nem egy pár oldalas elemzést kap, hanem egy sokkal teljesebb képet Önmagáról, és válaszokat a kérdéseire. Sok sikert kívánok a munkádhoz, és csodaszép napot 🙂

Gáti Andrea

Köszönöm, hogy ennyi ötleted van, nagyon hálás vagyok érte. Nagyon köszönjük, hogy részvételeddel emelted az év végi programunk színvonalát. Mindenki nagyon jól érezte magát. 

Ravazdi Tünde

HR vezető, Comtech Kommunikáció-technika Kft.

Nagyon gyorsan megérkezett az elemzés, aminek minden szava igaz! Köszönöm a megerősítést, igyekszem bátrabb lenni! 🙂

Mészáros Dóra

Köszönöm szépen a személyes konzultációt és elemzést. Nagyon sokat segítettél vele és megfogadom a tanácsaidat is. Nagyon pozitív személyiség vagy, öröm volt Veled beszélgetni. 

Büki Erika

Azt kaptam amit ígért , nagyon gyorsan érkezett a válasz ,és tűpontos ! Bátran ajánlom mindenkinek! Köszönöm szépen!

Véseiné Gál Etelka

Hiszem, hogy vannak Emberek, akik pontosan akkor érkeznek az életembe vagy bukkannak fel újra amikor szükségem van a tudásukra, tapasztalatukra vagy egyszerűen csak a jelenlétükre. Ők – köztük Ivett – az én Segítőim. Ivettet gyerekkoromban ismertem meg, akkor a barátságával segített beilleszkedni egy közösségbe.Aztán hosszú évekig nem találkoztunk, nem is hallottunk egymásról, de Ivett újra megjelent az életemben, pont akkor , amikor elkezdtem érdeklődni a kínai asztrológiai elemzésem iránt. Ivett elemzése sok mindenben megerősített, elgondolkodtatott és útmutatást adott. Köszönöm szépen! Szeretettel: Zsuzsa

Csuppely Zsuzsa

Kedves Ivett! Szeretném megköszönni az eddigi elemzéseidet. Nekem sokat segítettél abban, hogy jobban megismerjem magamat.

A munkádat illetően teljesen pozitív a véleményem, lelkiismeretes és folyamatosan fejlődő vagy. Látszik, hogy komolyan érdekel az, amit csinálsz.

Mindenkinek szívből ajánlak! ❤️

További sok sikert kívánunk neked!
Puszi! Szilvi

Futó Szilvia

Köszönöm az elemzést, nagyon örülök, minden szava igaz (nagyokat hahotáztam, amikor elolvastam). Ez nekem most egy hatalmas segítség volt, mivel sokat töprengek magamon, a reakcióimon és most megnyugodtam, hogy ez a személyiségem egy része.

R. Anna

G-Y6ZRVFWYCY