Sokan nem is tudják mennyi képesség, adottság és tehetség rejlik bennük.
 
A kínai asztrológiát alapvetően arra használom, hogy a hozzám fordulóknak megmutassam, láthatóvá tegyem önmaguk legjobb verzióját. Megismerjék mire is lennének képesek, milyen életfeladatokkal születtek és hogyan tudják magas szinten megélni a mindennapjaikat.
 
Amikor nincs tisztában valami a saját értékeivel az abból is fakadhat, hogy gyermekkorban a szülők nem fektettek hangsúlyt arra, hogy csemetéjük valódi személyisége felszínre kerülhessen, inkább saját elképzeléseiket és vágyaikat próbálták a legjobb szándékkal a gyermekre erőltetni.
 
A másik dolog, hogy kezdetben az iskola, a baráti közösségek, később a munkahely és a különböző családi és ismerős csoportok általában szintén nem abban érdekeltek, hogy egy személy megélhesse önmagát és kiteljesedhessen. Ezek a közösségek is rengeteg elvárást támasztanak, aminek sokszor az ember görcsösen meg akar felelni és elfelejt gondoskodni a saját szükségleteiről. Elfelejti mik is az ő valódi álmai és vágyai, mik azok a dolgok, tevékenységek, kik személyek amik/akik energiával tudnák feltölteni és inspirációt adnának a hétköznapok forgatagában.
 
Sokan kérnek tőlem segítséget 40 év felett, amikor azt érzik, hogy valami nem stimmel. Látszólag minden rendben. Férj pipa, két gyerek pipa, családi ház pipa, munkahely, karrier pipa, családi autó pipa. Csak épp a lényeg hiányzik. Hol helyezkedik el az egyén, hol vannak az ő vágyai, a valós céljai, amit nem a társadalmi elvárások motiválnak, hanem az egyén valós igényei, hogy megélje önmagát, foglalkozzon saját életfeladataival és kiteljesedjen, boldogságban, harmóniában éljen.
 
Amikor az egyén önmagával, a szükségleteivel és igényeivel tisztában van és meg tudja teremteni magának azokat, akkor tud energiát és szeretetet árasztani a környezetének. Gondoljunk csak bele, hogy mekkora teremtő energiák szabadulhatnak fel, amikor olyan emberek találkoznak egymással és működnek együtt, akik önmagukkal békében és harmóniában vannak.
G-Y6ZRVFWYCY