Miért épp olyan az asztrológiai horoszkópod, amilyen? Miért épp abban a pillanatban születtél, amikor megszülettél?

Hát azért, hogy hordozd magadban azokat a képességeket, tulajdonságokat, értékeket, tehetségeket, erősségeket, vagy akár gyengeségeket, amik benned vannak.

A hibáiddal és a tévedéseiddel együtt vagy tökéletes és szerethető. Az asztrológiai képleted is épp úgy tökéletes, ahogy van. Azzal a személyiséggel, azokkal az energiákkal, és azokkal az életfeladatokkal tudsz leginkább önmagaddá válni és kiteljesedni, amivel születtél és amit egyébként az asztrológiai képleted is mutat.

Ha a környezeted nyomására, egy társaság kedvéért, esetleg megfelelési kényszerből próbálod másnak mutatni magad, mint ami vagy, az lehet, hogy rövid távon sikerülhet, de előbb utóbb kilóg a lóláb és Te magad is egyre feszültebbnek fogod érezni magad. Azt érezheted, hogy valami nem stimmel. Valamiért nem érzed otthon magad a saját testedben. Nem találod a belső békét, biztonságot és harmóniát önmagadban.

Amikor olyan környezetben vagy, ahol nem érzed jól magad, ugyancsak nő a feszültség. Amikor olyan emberekkel találkozol nap, mint nap, akik az energiádat szívják, csökken az energiád.

Nyilván nem lehet az összes körülményt befolyásolni, de valamilyen szinten a kezünkben van a döntés, hogy kikkel tartjuk a kapcsolatot, hol szeretnénk élni, vagy dolgozni és hogyan töltjük el a szabadidőnket.

Sokszor tudattalanul veszünk fel, olyan viselkedési formákat, ami nem hozzánk tartozik, amivel nem tudunk azonosulni. Gyakran, csak hosszú önismereti munka után derül ki, melyek azok a képességek, tulajdonságok és kialakított szokások, amikkel önazonosak tudunk lenni, amivel hitelesnek lát a környezetünk.

Merj önmagaddá válni! Merj akár kilógni a sorból! Merj más lenni, mint a többiek!

Hidd el, úgy vagy tökéletes, ahogy vagy. Az asztrológiai képleted is éppen azokat a szimbólumokat tartalmazza, és azokat tanításokat üzeni, amire az életedben szükséged van.

G-Y6ZRVFWYCY