A kínai asztrológia szerint még csak most kezdődött el az új év (2024.02.04.), de már most földrengésszerű változások kezdődtek el. Nemcsak olyan változásokról van itt szó, amit már régóta szerettünk volna, hanem azokról is, amit nem mi akartunk, nem volt rá befolyásunk, tőlünk függetlenül történt. De ezek a változások is a fejlődésünket szolgálják. Ezek a történések segítenek abban, hogy ne ragadjunk bele olyan helyzetekbe, aminek az ideje már lejárt és nem visznek többé előre bennünket.

A februári horoszkóp – a kínai asztrológia szerint – egy kis ízelítőt ad az egész éves energiákból.

A február hónap asztrológiai elemzés során felmerült még egy nagyon fontos dolog, ami egyébként jellemző az egész év energiáira is. Megmérettetésre kerül, hogy mennyire tudunk egyedül boldogulni. Mennyire vagyunk hajlandók felelősséget vállalni a tetteinkért. Hatalmas erőt és energiát kaptunk ebben az időszakban, hogy le tudjuk küzdeni önállóan a nehézségeket.

Sikereinknek az lehet csak gátja, ha erőnket alábecsülve és önmagunkat meghazuttolva másokra támaszkodva szeretnénk boldogulni és előre jutni.

Fontossá válik az önállóságunk. Fontossá válik, hogy le tudjunk válni a környezetünkről és függetleníteni tudjuk magunkat másoktól. Megtapasztaljuk az önmagunkra találás csodáját.

A kép forrása: https://hu.pinterest.com/pin/595812225712359342/

 

G-Y6ZRVFWYCY