Mi alapján készül az asztrológiai elemzést?

Mint kínai asztrológus a hozzám forduló pontos születési dátuma és születési helye alapján állítom fel a horoszkópot, ami az asztrológiai elemzés alapja.

A kínai asztrológiában a horoszkópot az öt őselem, valamint annak jin és jang változata alkotják illetve a köztudatban már jól ismert 12 állatszimbólum.

Fontos, hogy a születési adatok mellett a horoszkóp tulajdonosáról is kapjak információkat, hiszen az ő saját életútja és egyéni kérdései teszik az asztrológiai elemzést személyessé. Minél több információt kap az asztrológus a hozzá forduló személyről, annál pontosabban tud válaszolni a kérdéseire. Bár az is igaz, hogy egy teljeskörű asztrológiai elemzés olyan kérdésekre is választ adhat, amit a horoszkóp tulajdonosa fel sem tett.

 

Milyen kérdésekre adhat választ az asztrológus?

Mint asztrológus, segítőként dolgozom. Abban segítek, hogy a hozzám forduló

  • megtalálja a megoldást a felmerülő problémáira
  • oldani tudja az elakadásait
  • megtalálja és használni tudja a benne rejlő erőforrásokat
  • megnyíljon a lehetőség önmaga kiteljesedésére
  • megtalálja a harmóniáját
  • kiegyensúlyozott, boldog életet élhessen

 

Ha jóslást kérnek

Amikor olyan kérést kapok, hogy jövőre vonatkozó eseményeket jósoljak meg, akkor nem tudok együttműködni a hozzám forduló személlyel. A jövőre vonatkozó jóslást nem tartom segítséget adó szolgáltatásnak, mivel ezzel a döntés szabadságát venném el a másiktól és azt a lehetőséget, hogy változtatni tudjon, hogy irányítani tudja az életét. Emellett egy jóslat determinálhat is. Abból indulok ki, hogy a jelen cselekedeteink határozzák meg a jövőnket. A múltunk az amin nem tudunk változtatni, viszont abból meg sokat tanulhatunk.

A másik dolog, ami nem illik bele a szolgáltatásaimba, ha egy harmadik személyről kérnek tőlem információt. Nem tartom etikusnak, hogy bármilyen információt kiadjak egy személyről, aki erre nem adott engedélyt nekem.

G-Y6ZRVFWYCY