VALAMI VAN A LEVEGŐBEN
A kínai asztrológia szerint a hónapok változása, ahogy az évek és napok váltakozása is, más és más energiákat hordoz. Ezek az energiák pedig nagyon is befolyásolnak bennünket. Hatással vannak a hangulatunkra, a reakcióinkra, a viselkedésünkre.
Ha rálátunk ezekre a változó energiákra, fel tudjuk használni őket céljaink elérésére.
A mindennapokban talán fel sem tűnnek ezek a változások és vissza-vissza térő ciklusok. Csak akkor figyelünk fel rá, amikor valami nehézségünk akad, vagy problémánk adódik. Amikor pedig megosztjuk ezt másokkal, azt tapasztalhatjuk, hogy valamiért sok más ismerősünk is épp hasonló gondokkal küzd egy adott időszakban. Ilyenkor szoktuk mondani, hogy valami van a levegőben. És igen. Tény, hogy energetikailag ugyanazok a dolgok hatnak ránk, csak mindenki máshogy reagál és másképp éli meg ezeket.
Olyan periódus is akad, amikor nem a nehézséget tapasztaljuk, hanem inkább az élet naposabb oldalát látjuk meg, lubickolunk az élet adta örömökben, élvezetekben. Jól megy a szekér. Fel tudunk úszni a hullámok tetejére, ami épp a célunk felé visz nagy sebességgel.
Azért készítettem el az augusztusi útmutatást, hogy a téged ért energiákra minél pozitívabban tudj reagálni. Lásd, hogy mi az, ami támogatott ebben az időszakban. Tudd, hogy milyen eszközökkel érheted el céljaidat. 

Augusztusi asztrológiai útmutatás

A mezőre kattintva további információkat találsz az augusztusi útmutatásról.

G-Y6ZRVFWYCY