Biztosan Te is sokszor hallottad már a jó tanácsot, hogy „Szeresd önmagad!” „Fogadd el magad!” „Bocsáss meg magadnak!” Nagyon szuper lenne, ha ezt egy csettintésre sikerülne megtenni. De azért ez nem ilyen egyszerű. Nem úgy van, hogy megkapod az instrukciót, hazamész és megnyomod a rezet gombot, aztán minden eddigi számodra negatív gondolatot kitörölsz az agyadból. És nem is biztos, hogy ez a jó megoldás. Talán fontos üzenete van azoknak a benned bujkáló fura kis gondolatoknak, amik diszharmóniát okoznak. Talán érdemes lenne azok mögé nézni.

Először is az az egyik legfontosabb kérdés, hogy tudod-e, valójában ki is vagy Te. Tisztában vagy a teremtő erőddel? Ismered a képességeidet! Tudod miben vagy tehetséges? Tudod, miben vagy picit jobb, mint a többiek? Sikerült olyan helyzetekbe kerülnöd, olyan közösségben résztvenned, ahol meg tudtad élni önmagad? Ahol érezhetted a benned szunnyadó átütő energiákat? Hogyan is szerethetnéd őszintén azt az embert, akit még meg sem ismertél? Talán az okozza a diszharmóniát magadban, hogy érzed, nem sikerült még mindent a felszínre hoznod, hogy rossz közegben vagy. Nem találkoztál azzal a „katalizátorral”, ami meghozhatta volna számodra a felismerést, ami felgyorsította volna benned az önismeret lassú folyamatát. Érzed ott legbelül, hogy több van benned, mint amit eddig meg tudtál élni, meg tudtál mutatni magadból.

Asztrológusként rengeteg információt tudok adni a hozzám fordulóknak, mert a horoszkópok nagyon beszédesek. De önmagában az elméleti tudás borzasztóan kevés, ha nincs mögötte a megtapasztalás. Kulcsfontosságú, hogy itt a földön megtaláld azokat a gyakorlati helyzeteket, ahol megélheted, megtapasztalhatod, kipróbálhatod képességeidet. Egy-egy megmérettetés során szinte mindig az derül ki, hogy sokkal többre vagyunk képesek, mint amit gondoltunk magunkról. Sokkal több tartalék van bennünk, mint amit valaha is elképzeltünk.

Egyetlen titka van annak, hogy egyre többet és többet megtudj önmagadról, ha bele mersz lépni az ismeretlenbe. Még akkor is, ha tudod, hogy esetleg fájdalommal jár majd. Az életnek ugyanis teljesen természetes része a fájdalom érzése, ahogy az öröm és a boldogság is. Az nem mindegy, hogy mi okozza a fájdalmadat. A fejlődésed vagy épp a sorvadásod? Te vagy az, aki erről dönteni tudsz az életedben. Keresel-e új élményeket, kihívásokat, vagy félelmeid börtönében egyre több rácsot húzol magad köré a biztonság illúzióját fenntartva ezzel.

G-Y6ZRVFWYCY