EGY ASZTROLÓGIAI ELEMZÉSBŐL…

Egy asztrológiai elemzésben írtam jó pár évvel ezelőtt egy nagyon kedves ügyfelemnek a következő sorokat. Ez csak egy kis részlete a teljes elemzésnek, de azt gondolom ez a kis részlet most nagyon aktuális és sokaknak segíthet.

“Nem feltétlenül kell választanod a munkád és a spirituális utad között. Lehet, hogy épp az tudná megteremteni benned a harmóniát, ha mindkettőt meg tudnád élni. Ha megélnéd a kiváló üzleti érzékedet, emellett pedig ki tudnál tűzni egy olyan nemes célt, ami spirituálisan emel téged, amivel megélhetnéd, kifejezhetnéd a benned lévő Isteni minőséget.

Mondok a mindennapi életből egy hülye példát, csak hogy pontosan értsd mire is gondolok és mire taníthat Téged ez az állás a képletedben.

Mondjuk van egy vállalkozásom, amiből jól megélek, de pusztán öncélú a dolog, a saját pénztárcámat hizlalom vele, meg mondjuk a kis családomét. Talán még az adót se fizetem rendesen, vagy csak épp a legszükségesebbet.

Ha az én életfeladatom ennél jóval többre hivatott, akkor bekapcsol a tanítás és kapok egy pofont az élettől valamilyen formában. Mondjuk feljelent az egyik beosztottam, vagy épp engem ellenőriz a NAV és ki is derül, hogy itt-ott nem írtam számlát. Ha alkalmazott vagyok, akkor meg pont rám esik a választás, amikor leépítés van a cégnél. És sorolhatnék még ezer másik példát.

Szóval a pofont megkaptam, de mit kezdjek ezzel? Valamiből élnem kell, még akkor is, ha nem találtam még meg azt a területet, ami igazán nekem való, vagy ugyan megtaláltam, de nem tudok megélni belőle.

Ebben az esetben választhatom azt, hogy elmegyek dolgozni, vagy épp folytatom a vállalkozásomat, de figyelek rá, hogy ne öncélú legyen, hanem a bevételem bizonyos százalékát, vagy a szolgáltatásom egy részét valamilyen nemes célra fordítom, ami számomra fontos. Mondjuk egy állatmenhely részére, vagy a bántalmazott nők megsegítésére, esetleg az árva gyerekeket karolom fel. Így a munkámat, a csapatomat, az üzletemet egy igaz ügy szolgálatába állítottam. Az is lehet, hogy egy alapítványt hozok létre és azon keresztül foglalkoztatok rászorulókat. Esetleg van egy ügyvédi irodám, milliókat kaszálok havonta, de a bántalmazott gyerekek ügyét ingyen vállalom.

Valójában ilyenkor én magam adom oda a javaim egy részét, önként osztom meg a pénzemet vagy a tudásomat másokkal, amit ráadásul örömmel teszek, mert tudom, hogy százak, vagy ezrek, esetleg milliók kerülnek ezáltal jobb helyzetbe, vagy ismerik meg, mit jelent feltétel nélkül adni és kapni.

Egy felfelé mutató spirálba kerülhetek ezáltal, mert minél több bevételem lesz, annál többet tudok arra fordítani, amit igazán szeretek csinálni, ami engem feltölt és másokat is felemel.

Ebben az esetben a tanítás okafogyottá válik. Nincs értelme annak, hogy pofonokat kapjak, hiszen az út amerre tartok az kapcsolódik a küldetésemmel, az életfeladatommal.”

G-Y6ZRVFWYCY