Döntés előtt állsz. Egy olyan állásajánlatot kaptál, amit szinte lehetetlen visszautasítani. Nagyon kecsegtető az anyagiakat és a feladatokat tekintve is. Viszont nem tudod, milyen lesz a főnök, nem ismered a kollégákat, nem tudod, hogyan érzed majd magad. Van tehát néhány bizonytalan tényező.

Ugyanakkor a jelenlegi munkahelyeden jól érzed magad, nem keresel rosszul, jól kijössz a főnököddel és a kollégákkal. Valójában nincs különösebb okod a váltásra. Ráadásul biztosnak látod a cég jövőjét és a saját helyedet is.

 

Hogyan dönts? Pro és kontra

De akkor mégis mit tegyél? Hogyan dönts ebben a patt helyzetben? Megszalaszd azt a kecsegtető lehetőséget, ami mondjuk öt évben, ha egyszer adódik? Vagy feladd azt a biztos megélhetést nyújtó állást, ahol ráadásul még jól is érzed magad?

Rengeteget agyalsz. Próbálsz tanácsot kérni a családtól, a barátoktól. A válaszok pedig csak összezavarnak. Végképp elbizonytalanítanak. Rettegsz, hogy rossz döntést fogsz hozni. Továbbra is ott motoszkál a fejedben, hogy megcsíphetnéd az álommelót.

 

Hogyan tud segíteni az asztrológia?

Mint asztrológus azt tudom ilyenkor felajánlani, hogy nézzünk a helyzetre egy teljesen más szemszögből, mint a megszokott. Egy olyan nézőpontból közelítsük meg a dolgot, ami érzelmektől és elfogultságtól mentes. Először is egy személyre szóló asztrológiai elemzés segítségével vegyük sorra, mik a Te erősségeid, erőforrásaid, életfeladataid. Nézzük meg milyen a személyiséged, milyen tevékenységek illenek hozzád leginkább. Végül vizsgáljuk meg, hogy az adott időszak miben támogat téged és milyen kihívásokat, lehetőségeket rejt számodra. Sokkal könnyebben fogsz tudni dönteni és mázsás súlyok esnek le a válladról érezve azt, hogy a neked megfelelő utat választottad.

 

Ha nem tudsz dönteni, fordulj hozzám bizalommal! Az asztrológiai elemzés nagyon sokat segíthet ebben a szituációban.

G-Y6ZRVFWYCY