Ezekben a hetekben ismét egy hatalmas előre lépési lehetőséget kapunk, hogy magasabb szintre lépjünk önismereti utunkon. Tudatosságunk most is nagyon nagy segítségünkre lehet.

Rendkívül erős késztetést érezhetünk, hogy kíméletlenül szembenézzünk személyiségünk gyengeségeivel. Már-már kényszerítő hatást érzékelhetünk, mert az élet szorgalmasan terelget bennünket különböző próbatételeken keresztül, hogy végre meglássuk, miben is kellene változnunk/változtatnunk.

Nagyon erős intuíciónk segíthet abban, hogy el tudjuk hagyni például egészségünkkel kapcsolatos rossz szokásainkat.

A következő kérdéseket érdemes feltenni magunknak:

  1. Mi az, amiben hazudunk Önmagunknak? Mi az, amivel nem akarunk szembenézni?
  2. Mit kellene másképp csinálni? Mit súg a belső hangunk?
  3. Mely dolgok azok, amelyek valódi értéket képviselnek számunkra az életben?

A valódi szintemelkedés nem tűr meg semmilyen önámítást.

Ha most nagyon nehéz, fájdalmas időszakon esünk át, nagy eséllyel saját, hibás viselkedésünkre, téves elképzelésünkre, karakterünk hibájára vezethető vissza a probléma gyökere. Ahhoz, hogy megoldásokat találjunk elengedhetetlen, hogy ezt felismerjük. Ezután pedig egy teljesen új megközelítésre, meggyőződésre, szokásminta kialakítására van szükség az érintett területeken.

Ha szükséged van segítségre, hogy az önismeret létréjának magasabb lépcsőfokára lépj, fordulj hozzám bizalommal. A következő linken kérheted az asztrológiai nagy elemzést.

G-Y6ZRVFWYCY