Az asztrológiai tanácsadás alapja az asztrológia. A szó görög eredetű, jelentése asztro – csillag, logosz – tudás, törvény. A születési horoszkóp, az ember lehetőségeit mutatja meg. A helyesen felállított születési képlet felfedi az egyén fő életmintáját: lehetőségeit, adottságait, képességeit, kötődéseit, problémáit, uralkodó mentális jellemzőit és vállalt sorsfeladatát.  

 

 

Élethelyzetek, amikor az asztrológiai tanácsadás hatalmas segítséget nyújthat

 Problémás élethelyzetben vagy? Döntés előtt állsz? Bizonytalan vagy abban, hogyan lépj tovább? Szeretnéd mielőbb megtalálni a megoldást? Ha bármelyik kérdésre igen a válasz, kitűnő választás az asztrológiai tanácsadás, egy jó asztrológus segíthet sorsfordító döntést hozni az életben.

 Az asztrológiai tanácsadás segít a negatív érzések tudatosításában asztrológiai megközelítéssel, a lelki problémák, és a külvilágban előforduló nehézségek megoldásában, feldolgozni a krízist, a gyászt. Szintén segítséget nyújthat párkapcsolati területen, munkahelyi problémákkal. De fontos eleme az önismeret és az önismereti útkeresés. Segít válaszokat találni, ha identitással kapcsolatos bizonytalanság merül fel. Erősítheti az egészséget, a céltudatosságot és a tudatos gyermeknevelést is.

 

 Nem elég a megalapozott tudás, fontos, hogy egy asztrológus képes legyen ráhangolódni a másik ember lelkére és gondolataira is. Tanácsot adni könnyű, de mindig felelősséggel jár. Az asztrológus munkájának sikerét hozzáállása is befolyásolja, ugyanis a horoszkóp alanyának helyébe képzelve magát, minél inkább át kell éreznie annak gondjait. Ehhez a folyamathoz mindkét fél szükséges, ezt nevezzük azonosulásnak.  

 

 

Mit nyújt egy asztrológiai tanácsadás?

Egy asztrológus valódi figyelmet nyújt, emellett őszinte segítő szándékot, teljes diszkréciót, megértést és elfogadást és érezhető előrelépést az önismereti úton. Segítségével megtudhatod mi az, ami támogatott egy aktuális időszakban vagy hogy egy problémás élethelyzet mire tanít és mi vezethet megoldáshoz. Segítséget kaphatsz, hogy racionálisabban lásd önmagad, hogy észre vedd képességeidet, tehetségeidet és értékeidet, hogy aztán a kiteljesedésed útjára léphess.

A tévhitekkel ellentétben, egy asztrológus az asztrológiai tanácsadás folyamán sohasem jósol, nem jelez előre életeseményeket és nem dönt helyettünk. Betegségeket sem gyógyít meg. A kínai asztrológiai elemzés vagy a tanácsadás önmagában nem fogja meghozni a várva várt boldogságot.

 

A horoszkóp elemzése egy olyan iránytűt ad a kézbe, amit használni tudunk. Az eredményekhez, a sikerekhez, a pozitív változásokhoz azonban elengedhetetlen a mi munkánk, hiszen a döntéseket mi magunk hozzuk meg. Fontos, hogy kilépjünk a komfortzónánkból, és más nézőpontból tekintsünk az életünkre, dolgozzunk önmagunkon. A befektetett energiát, a befektetett munkát sajnos ebben az esetben sem lehet megúszni.

 

Az önismeret fejlesztése a legjobb befektetés és a legnagyobb lehetőség. Az asztrológus szolgáltatások ebben is tudnak segíteni. A kínai asztrológia egy több ezer éves tan, egy tapasztalati tudomány. Nem kell hinni benne, elég csak használni.

 

 

 

 

 

G-Y6ZRVFWYCY