ASZTROLÓGIAI ÚTMUTATÁS 2023 OKTÓBER HÓNAPRA

Mire alapozhatsz a céljaidhoz vezető úton?

Mik lehetnek a motivációid?

Mivel tudod megzabolázni túláradó energiáidat és érzelmeidet?

Hafenscher Ivett - kínai asztrológia

Ezekre a kérdésekre válaszol a 2023 októberi asztrológiai útmutatás.

De van még egy nagyon fontos kérdés asztrológiai szempontból ebben a hónapban. Ez pedig a következő:

Mi lenne jobb a RAGASZKODÁS vagy inkább az ELUTASÍTÁS/ELENGEDÉS?

 

Ez a kérdés üzleti, pénzügyi és magánéleti szempontból is felmerülhet.

Üzleti szempontból most egyiket sem javasolnám. Az osztozás és a tárulás hozhat most jó eredményeket és sikereket. Munkánk hatékonyabbá válhat, felelősségünk pedig csökken.

Pénzügyi szempontból érdemes erre az időszakra tervezni a nagyobb kiadásokat, befizetéseket.

Privát kapcsolatainkban pedig többre megyünk, ha a fojtogató ragaszkodás helyett inkább az elengedést, az elfogadást választjuk. Különösen akkor, ha az illetőt már csak a megszokás, a kényelem köti hozzánk. Az érzelmi függésből eredő érzelmi manipulációk pedig semmiképpen nem fogják meghozni a hozzá fűzött reményeket. Minél jobban szorítjuk markunkban a vizet, annál több folyik ki az ujjaink közül. Minél inkább próbálunk valakit magunkhoz kötni, az annál messzebre kerül tőlünk.

Október hónap a kínai asztrológia szerint energetikailag 2023.10.08 – 2023.11.07 közé esik.

A havi asztrológiai általános útmutatással abban szeretnék segíteni, hogy egy adott hónapot minél tudatosabban élj meg. A téged ért energiákra minél pozitívabban reagálj. Tudd, hogy épp mi az, ami támogatott egy adott időszakban. Tudd, hogy milyen eszközeid vannak például egy probléma megoldására vagy a céljaid elérésére.

ASZTROLÓGIAI ÚTMUTATÁS 2023 SZEPTEMBER HÓNAPRA

Szeptemberben miért kerülnek előtérbe az emberi kapcsolatok, beleértve a szerelmeket is?

Ebben a hónapban mi segíthet abban, hogy megtartsuk belső egyensúlyunkat?

Mire tanít ez a hónap?

Hafenscher Ivett - Kínai Asztrológus

“OKOS EMBER MÁS KÁRÁN TANUL” – VAGY MÉGSEM?

A kínai asztrológia szerint a szeptemberi időszak az önállóságunkat helyezi fókuszba. Most nem szívesen hagyunk beleszólást életünkbe és akárhogy is, de meg akarjuk valósítani elképzelésünket. Még abban az esetben is, ha át kell lépnünk bizonyos társadalmi normákat, vagy meg kell szegnünk másoknak tett ígéretünket.

Nem biztos, hogy ebben a hónapban működni fog a mondás, hogy „okos ember más kárán tanul”. Ennek ellenére, bárhogy is alakulnak a dolgok, az a fejlődésünket fogja szolgálni, hiszen a teljességhez vezető úthoz szükségünk van a tapasztalatok teljes skálájára. Még azokra is, amivel mások nem értenek egyet.

Személyes vonzerőnk most növekedni tud, ami segíti a párkapcsolatok kialakulását, ahogy a szerelmi kalandokat is.

Ha szeretnél többet megtudni a hónap energiáiról a kínai asztrológia tükrében, rendeld meg az útmutatást szeptember hónapra és 48 órán belül elküldöm neked az e-mail címedre.

Szeptember hónap a kínai asztrológia szerint energetikailag 2023.09.07 – 2023.10.08 közé esik.

Az útmutatás ára: 1.900 Ft

VÉLEMÉNYEK

Hafenscher Ivett - kínai asztrológia

Annyira szerencsés vagyok, hogy Ivett elsők között készített nekem elemzést 4 évvel ezelőtt. Épp egy nagy döntés előtt álltam, régóta szerettem volna kipróbálni magam HR területen,de tartottam attól, hogy esetleg mégsem nekem való. A cég, ahol akkoriban dolgoztam, lehetőséget kínált a váltásra, de bizonytalan voltam. Ekkor kértem Ivettet, hogy készítsen nekem elemzést. Megtudtam, hogy a segíteni vágyás a lételemem (és nem megfelelési kényszerről van szó). Olyan megerősítést kaptam, hogy utána bátran igent mondtam az új pozícióra. Annyira magaménak érzem ezt a területet, hogy már nem is tudom elképzelni magam máshol. Nagyon hálás vagyok Ivettnek.❤️
Azért is ajánlom nagy szeretettel, mert igazán hiteles a szememben, minden helyzetben képes megőrizni a nőiességét, finomságát. Rendkívül kedves és szerény. (Onnan tudom, hogy kolléganők voltunk több éven keresztül.)
❤️

Cséfalvay Rita

Kétkedve fogadtam a Facebookon megjelent ,,Ingyenes mini elemzés “lehetőségét. Nemcsak, mert általában nem ehhez vagyok hozzászokva, hanem eddig ingyen sohasem kaptam semmit. Mégis szinte azonnal megkaptam a mini elemzést, ami első olvasásra szimpatikusnak tűnt. Ezen felbuzdulva megkértem a teljes elemezést, amit olyan precizitással írt le Ivett, hogy csodálatra méltó! Minden velem kapcsolatos történést, vagy tényt, amiről eddig senki sem beszélt meg velem, ő rendelkezésre bocsátotta ezen elemzés keretén belül és a fejlődési irányok kapcsán is hasznos volt. Még annak ellenére sem kaptam hasonló térképet, hogy országos ismeretségű , komoly asztrológus hölgy van a közvetlen baráti körömben. Én csak gratulálni szeretnék Ivettnek, és köszönetemet szeretném neki kifejezni. Komoly, korrekt és mindenkinek ajánlom teljes szívemből!

Horváth Zoltán

Az asztrológiával komolyabban akkor találkoztam először, amikor megkaptam Ivettől a mini elemzést magamról.

Meglepett, megerősített és új erőt adott a megkezdett utamon a regényírás terén.
Pontos, korrekt képet kaptam önmagamról, a képességeimről. Amit őszintén köszönök neki, és hálás vagyok érte!
Azóta minden bejegyzését elolvasom, többször is.
Vissza-visszatérek egy egy korábbihoz.
Én úgy gondolom az asztrológia nem kész megoldást kínál, hanem gondolatot ébreszt.
És ki-ki a maga szájíze szerint (vallási hovatartozástól függetlenül) értelmez, hasznosít, magával visz.
Szívből ajánlom mindenkinek, hogy az asztrológia nyújtotta támpontot használja ki életében. Éljen Vele!

Ivett elragadó személyisége, tudása, stílusa pedig egy csodálatos ajándék…❤

Lukács-Simon Andrea

Írónő

Drága Ivett, hálásan köszönöm neked az elemzést.
Túl azon, hogy rengeteg olyan információt tartalmaz melyre magam is ráismerek, hihetetlenül jól esik
az önzetlen segítséged. <3
Legjobbkor küldted, mert még durvábbá vált a helyzet.
Elolvassuk ezerszer amiket írtál. Nagyon köszönjük a biztató szavakat, azt hogy becsomagoltad a negatívumokat
is egy színes papírba, és a személyes hangvétel mindent visz.

Köszönöm, köszönjük 🙂

kiegészíteném: az írásod kinyomtatva, szem előtt tartva, és adja az erőt az emelkedéshez. Ölellek.

Szeretettel: Anita

Anita

Kedves Ivett! Első alkalommal mini elemzést kértem Tőled, és ezt annyira találónak éreztem, hogy egy részletes elemzést is kértem.

Ami nagyon tetszett, a személyes találkozások, ami után megkaptam a részletes elemzést. Még nem találkoztam ilyennel, de sokkal jobban magaménak éreztem így, hogy a beszélgetésünk alatt meséltem az életemről, és minden a helyére került.

Azokra a kérdéseimre is választ kaptam, hogy miért is így történtek a dolgaim, mik azok a tulajdonságok amik engem jellemeznek, és hogyan tudom ezeket a mindennapi életemben használni.

Aki szeretne asztrológiai elemzést annak mindenképpen Téged ajánlak, mert nem egy pár oldalas elemzést kap, hanem egy sokkal teljesebb képet Önmagáról, és válaszokat a kérdéseire. Sok sikert kívánok a munkádhoz, és csodaszép napot 🙂

Gáti Andrea

Köszönöm, hogy ennyi ötleted van, nagyon hálás vagyok érte. Nagyon köszönjük, hogy részvételeddel emelted az év végi programunk színvonalát. Mindenki nagyon jól érezte magát. 

Ravazdi Tünde

HR vezető, Comtech Kommunikáció-technika Kft.

Nagyon gyorsan megérkezett az elemzés, aminek minden szava igaz! Köszönöm a megerősítést, igyekszem bátrabb lenni! 🙂

Mészáros Dóra

Köszönöm szépen a személyes konzultációt és elemzést. Nagyon sokat segítettél vele és megfogadom a tanácsaidat is. Nagyon pozitív személyiség vagy, öröm volt Veled beszélgetni. 

Büki Erika

Azt kaptam amit ígért , nagyon gyorsan érkezett a válasz ,és tűpontos ! Bátran ajánlom mindenkinek! Köszönöm szépen!

Véseiné Gál Etelka

Hiszem, hogy vannak Emberek, akik pontosan akkor érkeznek az életembe vagy bukkannak fel újra amikor szükségem van a tudásukra, tapasztalatukra vagy egyszerűen csak a jelenlétükre.Ők – köztük Ivett – az én Segítőim. Ivettet gyerekkoromban ismertem meg, akkor a barátságával segített beilleszkedni egy közösségbe.Aztán hosszú évekig nem találkoztunk, nem is hallottunk egymásról, de Ivett újra megjelent az életemben, pont akkor , amikor elkezdtem érdeklődni a kínai asztrológiai elemzésem iránt. Ivett elemzése sok mindenben megerősített, elgondolkodtatott és útmutatást adott. Köszönöm szépen! Szeretettel: Zsuzsa

Csuppely Zsuzsa

Kedves Ivett! Szeretném megköszönni az eddigi elemzéseidet. Nekem sokat segítettél abban, hogy jobban megismerjem magamat.

A munkádat illetően teljesen pozitív a véleményem, lelkiismeretes és folyamatosan fejlődő vagy. Látszik, hogy komolyan érdekel az, amit csinálsz.

Mindenkinek szívből ajánlak! ❤️

További sok sikert kívánunk neked!
Puszi! Szilvi

Futó Szilvia

Köszönöm az elemzést, nagyon örülök, minden szava igaz (nagyokat hahotáztam, amikor elolvastam). Ez nekem most egy hatalmas segítség volt, mivel sokat töprengek magamon, a reakcióimon és most megnyugodtam, hogy ez a személyiségem egy része.

R. Anna

G-Y6ZRVFWYCY