ASZTROLÓGIAI SZOLGÁLTATÁSAIM

ASZTROLÓGIAI MINI ELEMZÉS

Kérheted magadnak, vagy szerezz örömet vele másnak! A mini elemzés segítségével személyiségednek az esszenciáját ismerheted meg a kínai asztrológia tükrében. Egy nagyon izgalmas, szórakoztató, ám elgondolkodtató pár percre invitállak.

TOVÁBB…

3.300 Ft

ASZTROLÓGIAI ÚTMUTATÁS 2024-re

 • Hogyan tudsz leginkább boldogulni 2024-ben?

 • Mi lehet sikereid gátja és hogyan tudod elhárítani az akadályokat?

 • 2024-ben kollektíven mi a legfontosabb inkarnációs feladatunk?

 • Mi támogatja a fejlődésünket és az előrelépést?

TOVÁBB…

3.300 Ft

ASZTROLÓGIAI NAGY ELEMZÉS

 • Szeretnéd jobban megismerni önmagad?
 • Kíváncsi vagy rá, mik a Te életfeladataid?
 • Meg akarod érteni az érzéseidet és a reakcióid mozgatórugóit?
 • Tudni szeretnéd, mik az erősségeid, mely tulajdonságaidra alapozhatsz életed során?

TOVÁBB…

44.000 Ft

ASZTROLÓGIAI TANÁCSADÁS

 • Problémás élethelyzetben vagy?
 • Döntés előtt állsz?
 • Bizonytalan vagy abban, hogyan lépj tovább?
 • Szeretnéd mielőbb megtalálni a megoldást?

TOVÁBB…

23.000 Ft

Asztrológiai konzultációimon, asztrológiai elemzéseimben olyan kérdésekre kaphatsz válaszokat, mint például, mik az erősségeid, mivel érdemes foglalkoznod, mik az életfeladataid, egy adott időszak miben támogat téged, milyen szempontok alapján hozz meg egy fontos döntést. De mindenek előtt abban szeretnék asszisztálni neked, hogy kiteljesedj, hogy szárnyalj, hogy harmóniában élj, hogy önmagaddá válj. Legyen szó az üzleti életről, a magánéletedről, a baráti kapcsolataidról, a párkapcsolatodról, a hobbidról vagy a munkahelyi terveidről.

Az önismeret fejlesztése a legjobb befektetés és a legnagyobb lehetőség. A kínai asztrológia egy több ezer éves tan, egy tapasztalati tudomány. Nem kell hinni benne, elég csak használni.

MIT VÁRHATSZ TŐLEM

Hafenscher Ivett - kínai asztrológia
 • Valódi figyelmet
 • Őszinte segítő szándékot
 • Teljes diszkréciót
 • Megértést és elfogadást
 • Érezhető előrelépést az önismereti utadon
 • Megtudhatod mi az, ami támogatott egy aktuális élethelyzetben vagy időszakban
 • Megtudhatod, hogy egy problémás élethelyzet mire tanít és mi vezethet a megoldáshoz
 • Segíteni tudok, hogy racionálisabban lásd önmagad, hogy észrevedd képességeidet, tehetségeidet és értékeidet, hogy aztán a kiteljesedésed útjára léphess.

MI AZ, AMIBEN NEM TUDOK SEGÍTENI

Hafenscher Ivett - kínai asztrológia
 • Nem jósolok
 • Életeseményeket nem jelzek előre
 • Nem döntök helyetted
 • Betegségeket nem tudok meggyógyítani
A kínai asztrológiai elemzés vagy a konzultáció önmagában nem fogja neked meghozni a várva várt boldogságot.
A horoszkóp elemzés iránytűt ad a kezedbe, amit használni tudsz. Az eredményekhez, a sikerekhez, a pozitív változásokhoz azonban elengedhetetlen a Te munkád.
Te vagy az, aki majd meghozod a döntéseket, Te fogsz kilépni kicsit a komfortzónádból és Te fogsz más nézőpontból tekinteni az életedre. Te fogsz dolgozni magadon.
A befektetett energiát, a befektetett munkát sajnos ebben az esetben sem lehet megúszni

VÉLEMÉNYEK

Hafenscher Ivett - kínai asztrológia

Annyira szerencsés vagyok, hogy Ivett elsők között készített nekem elemzést 4 évvel ezelőtt. Épp egy nagy döntés előtt álltam, régóta szerettem volna kipróbálni magam HR területen,de tartottam attól, hogy esetleg mégsem nekem való. A cég, ahol akkoriban dolgoztam, lehetőséget kínált a váltásra, de bizonytalan voltam. Ekkor kértem Ivettet, hogy készítsen nekem elemzést. Megtudtam, hogy a segíteni vágyás a lételemem (és nem megfelelési kényszerről van szó). Olyan megerősítést kaptam, hogy utána bátran igent mondtam az új pozícióra. Annyira magaménak érzem ezt a területet, hogy már nem is tudom elképzelni magam máshol. Nagyon hálás vagyok Ivettnek.❤️
Azért is ajánlom nagy szeretettel, mert igazán hiteles a szememben, minden helyzetben képes megőrizni a nőiességét, finomságát. Rendkívül kedves és szerény. (Onnan tudom, hogy kolléganők voltunk több éven keresztül.)
❤️

Cséfalvay Rita

Kétkedve fogadtam a Facebookon megjelent ,,Ingyenes mini elemzés “lehetőségét. Nemcsak, mert általában nem ehhez vagyok hozzászokva, hanem eddig ingyen sohasem kaptam semmit. Mégis szinte azonnal megkaptam a mini elemzést, ami első olvasásra szimpatikusnak tűnt. Ezen felbuzdulva megkértem a teljes elemezést, amit olyan precizitással írt le Ivett, hogy csodálatra méltó! Minden velem kapcsolatos történést, vagy tényt, amiről eddig senki sem beszélt meg velem, ő rendelkezésre bocsátotta ezen elemzés keretén belül és a fejlődési irányok kapcsán is hasznos volt. Még annak ellenére sem kaptam hasonló térképet, hogy országos ismeretségű , komoly asztrológus hölgy van a közvetlen baráti körömben. Én csak gratulálni szeretnék Ivettnek, és köszönetemet szeretném neki kifejezni. Komoly, korrekt és mindenkinek ajánlom teljes szívemből!

Horváth Zoltán

Az asztrológiával komolyabban akkor találkoztam először, amikor megkaptam Ivettől a mini elemzést magamról.

Meglepett, megerősített és új erőt adott a megkezdett utamon a regényírás terén.
Pontos, korrekt képet kaptam önmagamról, a képességeimről. Amit őszintén köszönök neki, és hálás vagyok érte!
Azóta minden bejegyzését elolvasom, többször is.
Vissza-visszatérek egy egy korábbihoz.
Én úgy gondolom az asztrológia nem kész megoldást kínál, hanem gondolatot ébreszt.
És ki-ki a maga szájíze szerint (vallási hovatartozástól függetlenül) értelmez, hasznosít, magával visz.
Szívből ajánlom mindenkinek, hogy az asztrológia nyújtotta támpontot használja ki életében. Éljen Vele!

Ivett elragadó személyisége, tudása, stílusa pedig egy csodálatos ajándék…❤

Lukács-Simon Andrea

Írónő

Drága Ivett, hálásan köszönöm neked az elemzést.
Túl azon, hogy rengeteg olyan információt tartalmaz melyre magam is ráismerek, hihetetlenül jól esik
az önzetlen segítséged. <3
Legjobbkor küldted, mert még durvábbá vált a helyzet.
Elolvassuk ezerszer amiket írtál. Nagyon köszönjük a biztató szavakat, azt hogy becsomagoltad a negatívumokat
is egy színes papírba, és a személyes hangvétel mindent visz.

Köszönöm, köszönjük 🙂

kiegészíteném: az írásod kinyomtatva, szem előtt tartva, és adja az erőt az emelkedéshez. Ölellek.

Szeretettel: Anita

Anita

Kedves Ivett! Első alkalommal mini elemzést kértem Tőled, és ezt annyira találónak éreztem, hogy egy részletes elemzést is kértem.

Ami nagyon tetszett, a személyes találkozások, ami után megkaptam a részletes elemzést. Még nem találkoztam ilyennel, de sokkal jobban magaménak éreztem így, hogy a beszélgetésünk alatt meséltem az életemről, és minden a helyére került.

Azokra a kérdéseimre is választ kaptam, hogy miért is így történtek a dolgaim, mik azok a tulajdonságok amik engem jellemeznek, és hogyan tudom ezeket a mindennapi életemben használni.

Aki szeretne asztrológiai elemzést annak mindenképpen Téged ajánlak, mert nem egy pár oldalas elemzést kap, hanem egy sokkal teljesebb képet Önmagáról, és válaszokat a kérdéseire. Sok sikert kívánok a munkádhoz, és csodaszép napot 🙂

Gáti Andrea

Köszönöm, hogy ennyi ötleted van, nagyon hálás vagyok érte. Nagyon köszönjük, hogy részvételeddel emelted az év végi programunk színvonalát. Mindenki nagyon jól érezte magát. 

Ravazdi Tünde

HR vezető, Comtech Kommunikáció-technika Kft.

Nagyon gyorsan megérkezett az elemzés, aminek minden szava igaz! Köszönöm a megerősítést, igyekszem bátrabb lenni! 🙂

Mészáros Dóra

Köszönöm szépen a személyes konzultációt és elemzést. Nagyon sokat segítettél vele és megfogadom a tanácsaidat is. Nagyon pozitív személyiség vagy, öröm volt Veled beszélgetni. 

Büki Erika

Azt kaptam amit ígért , nagyon gyorsan érkezett a válasz ,és tűpontos ! Bátran ajánlom mindenkinek! Köszönöm szépen!

Véseiné Gál Etelka

Hiszem, hogy vannak Emberek, akik pontosan akkor érkeznek az életembe vagy bukkannak fel újra amikor szükségem van a tudásukra, tapasztalatukra vagy egyszerűen csak a jelenlétükre. Ők – köztük Ivett – az én Segítőim. Ivettet gyerekkoromban ismertem meg, akkor a barátságával segített beilleszkedni egy közösségbe.Aztán hosszú évekig nem találkoztunk, nem is hallottunk egymásról, de Ivett újra megjelent az életemben, pont akkor , amikor elkezdtem érdeklődni a kínai asztrológiai elemzésem iránt. Ivett elemzése sok mindenben megerősített, elgondolkodtatott és útmutatást adott. Köszönöm szépen! Szeretettel: Zsuzsa

Csuppely Zsuzsa

Kedves Ivett! Szeretném megköszönni az eddigi elemzéseidet. Nekem sokat segítettél abban, hogy jobban megismerjem magamat.

A munkádat illetően teljesen pozitív a véleményem, lelkiismeretes és folyamatosan fejlődő vagy. Látszik, hogy komolyan érdekel az, amit csinálsz.

Mindenkinek szívből ajánlak! ❤️

További sok sikert kívánunk neked!
Puszi! Szilvi

Futó Szilvia

Köszönöm az elemzést, nagyon örülök, minden szava igaz (nagyokat hahotáztam, amikor elolvastam). Ez nekem most egy hatalmas segítség volt, mivel sokat töprengek magamon, a reakcióimon és most megnyugodtam, hogy ez a személyiségem egy része.

R. Anna

G-Y6ZRVFWYCY