Asztrológiai önismereti tréningek

A KÍNAI HOROSZKÓP TÜKRÉBEN

Kiscsoportos asztrológiai önismereti tréning

Hafenscher Ivett - horoszkóp elemzés

KIS CSOPORTOS ÖNISMERETI TRÉNING

EZEN AZ ESEMÉNYEN A LEGFONTOSABB KARAKTERISZTIKAI JELLEMZŐKET BESZÉLJÜK ÁT ÉS AZOK HATÁSÁT A KÜLÖNBÖZŐ ÉLETTERÜLETEKRE, ÉLETSZAKASZOKRA

A tréning időtartama:

2 óra

Helyszín:

Írisz Szaloniroda – Győr, Corvin utca 21.

kínai asztrológia - horoszkóp elemzés

Mi Történik az asztrológiai kiscsoportos önismereti tréningen?

Mindenkinek elküldöm a saját kínai asztrológiai horoszkópját még a tréning előtt.

Az önismereti tréningen a horoszkópod alapján együtt nézzük meg, hogyan tudod értelmezni a kínai asztrológia négy oszlopos rendszerét és mit jelentenek a képletben szereplő öt őselem szimbólumai. Ezek segítségével látsz majd rá saját alapvető személyiségedre, tulajdonságaidra, képességeidre.

Az asztrológiai tréningen gyakorlatias, érthető, interaktív formában válik az elsőre “kínai” horoszkópod egy pofonegyszerűen értelmezhető térképpé – még úgy is, hogy ezen a két órás alkalmon a horoszkópod elemzésének csak egy pici részét mutatom meg. Betekintést kaphatsz egy különleges és varázslatos világba, ami segíthet abban, hogy jobban megértsd önmagad. Jobban megismerd tetteid és reakcióid mozgatórugóit.

Ez a megértés segíthet abban, hogy magasabb szinten, tudatosabban és kiegyensúlyozottabban tudd megélni mindennapjaidat.

Az önismereti tréningen minden érdeklődőt szeretettel várok!

A következő telefonszámon érdeklődhetsz: +36302947024

Részvételi díj: 9.200 Ft/fő

A horoszkópodhoz szükséges születési dátumot az időpont foglalás után tudod megadni a számlázási adatok között az egyik kötelező mezőben.

Ha barátaiddal, munkatársaiddal egy excluzív program keretében a lentitől eltérő időpontban, helyszínen illetve eltérő létszámmal szeretnél résztvenni az önismereti tréningemen, arra is van lehetőség előzetes egyeztetés után.

ITT FOGLALHATSZ HELYET MAGADNAK

C
[divi_events booking_params=”off” _builder_version=”4.20.4″ _module_preset=”default” module_font=”Poppins||||||||” module_text_align=”center” module_text_color=”#4C4637″ background_color=”RGBA(255,255,255,0)” text_orientation=”center” module_alignment=”center” global_colors_info=”{}”][/divi_events]

Asztrológiai egyéni önismereti kurzus

Hafenscher Ivett - önismereti tréner, kínai asztrológus

Az egyéni asztrológiai önismereti kurzuson a teljes születési képletedet kielemezzük és átbeszéljük. A legfontosabb karakterisztikai jellemzőid mellett megtudhatod, mik a Te életfeladataid, mik azok az erősségeid, amikre egész életedben támaszkodhatsz és megismerheted viselkedésed és reakcióid mozgatórugóit. Megbeszéljük azt is, hogy a különböző életterületeiden hogyan tudod az erőforrásaidat használni. Rá tudunk nézni egy jelen élethelyzeted esetleges nehézségeinek okaira és arra, milyen módon könnyíthetsz ezeken.

A horoszkópok energetikai mintázata rendkívül összetett, ezért a teljes képlet kibontásához legalább három alkalom szükséges (3 x 50 perc). Rengeteg információt tudhatsz meg magadról, sok-sok AHA élmény és felismerés születik ezeken a beszélgetéseken. Idő kell, hogy megemészd, hogy helyre tedd ezt a tömény információhalmazt. A Te befogadóképességed és igényed szerint osztjuk be a kurzus alkalmait. Lehet havonta vagy hetente, ahogy az időbeosztásod engedi.

A három alkalmas kurzus díja: 39.000 Ft

Egy alkalom (50 perc): 13.000 Ft

Fizetés előtt kérlek egyeztess velem!  +36302947024

ITT ÍRHATSZ NEKEM

G-Y6ZRVFWYCY