Az asztrológiai elemzés a csillagászati adatok és az asztrológiai szimbolika összekapcsolásán alapul az egyén életének, személyiségének és jövőjének megértésére és előrejelzésére szolgál. Az asztrológia igazán hosszú történelmi múltra tekint vissza, és sok kultúrában gyakorolták és fejlesztették az idők során.

Minden asztrológiai elemzés egyedi, és semmihez sem hasonlítható

Egy asztrológiai elemzés elkészítéséhez nincs szükség bonyolult dolgokra, mindössze elegendő a pontos születési időpont (hónap, nap, óra, perc) és a születési hely megadása. Az így készített személyes horoszkóp azonnali, tűpontos, és tárgyilagos képet képes adni a mélyben megbúvó lelki gondokról. Ezeket sokszor csak egy nagyon hosszas, akár hónapokig tartó pszichológiai terápia tudná felszínre hozni. Nem csak a probléma feltárása történik meg ilyenkor, hanem a megoldási lehetőségek is láthatóvá válnak.

Ha lelki megnyugvást, kapaszkodót, biztonságot, iránymutatást, magyarázatot, megerősítést, vagy visszaigazolást keresel, ez a módszer hatalmas segítséget nyújhat. Az asztrológiai tanácsadás során megismerheted jobban önmagad. A konzultációra nyitottsággal és őszinteséggel érkezz, hiszen ezek magad miatt fontosak. Ezzel az önismerettel magabiztosan tudod leküzdeni a jelenlegi és jövőbeli akadályokat.

A kínai asztrológiai elemzés vagy a tanácsadás önmagában nem fogja neked meghozni a várva várt boldogságot. A horoszkóp elemzés iránytűt ad a kezedbe, amit használni tudsz.

Területek, ahol segítséget nyújt az asztrológiai elemzés

Az életút keresése – segítséget kaphatsz, ha szeretnél változtatni az életeden, megtalálni az életcélodat, életfeladatodat.

Tehetség kibontakoztatása – ha megrekedt a karriered és nem tudod, hogyan tovább, vagy nem érzed jól magad a munkahelyeden, de tudod, jobb képességű vagy, mint a munkatársaid.

Párkapcsolati nehézségek – látszólag érthetetlen okok miatt mindig ugyanabba a hibába esel, ha párkapcsolatról van szó. 

Anyagi gondok – gyakran vannak anyagi gondjaid és nem tudod az okát. Hiába van pénzed, valami mindig történik és a megkeresett pénz csak úgy elúszik. 

Egészségügyi gondok – krónikus betegségben szenvedsz, vagy olyan egészségügyi problémáid vannak, melyeknek nem találják az okát. 

Szorongások és fóbiák – ha szeretnéd megfejteni, mi áll szorongásaid mögött.

Az eredményekhez, a sikerekhez, a pozitív változásokhoz azonban elengedhetetlen a Te munkád. Te vagy az, aki majd meghozod a döntéseket, Te fogsz kilépni kicsit a komfortzónádból és Te fogsz más nézőpontból tekinteni az életedre. Te fogsz dolgozni magadon. A befektetett energiát, a befektetett munkát sajnos ebben az esetben sem lehet megúszni, de az eredmény figyelemre méltó lesz.
Az önismeret fejlesztése a legjobb befektetés és a legnagyobb lehetőség, ebben segít az asztrológiai elemzés. A kínai asztrológia egy több ezer éves tan, egy tapasztalati tudomány. Nem kell hinni benne, elég csak használni.

G-Y6ZRVFWYCY