A kínai asztrológia szerint ez az időszak sokunk számára tesz felismerhetővé minden olyan méltatlan helyzetet, szituációt és kapcsolatot, mely sodródásra és önmagunk feladására késztet. Ennek megértése által és aztán a cselekvés által indít el a megoldás felé vezető úton.

Valami leépül azért, hogy egy új, egy igazabb kezdődhessen.

Most olyan élethelyzetek jöhetnek az életünkben és olyan válaszutak, amik próbára tesznek bennünket olyan szempontból, hogy mennyire tudunk kiállni önmagunkért. Mennyire tudjuk képviselni a saját érdekeinket, mennyire vagyunk hajlandók kezünkbe venni a saját sorsunk irányítását.

Nagyszerű lehetőség ez az időszak arra, hogy igazán önmagunkká válhassunk. Segít felismerni és kilépni az életünkben minden olyan helyzetből, ami nem a mi érdekeinket szolgálja és amiben nem érezzük maradéktalanul jól magunkat.

Egy önbizalom növelő állásról van szó abban az esetben, ha hajlandók vagyunk kiállni a saját érdekeinkért. Ebben az esetben sikerülhet elindulni egy igazi, élvezetes, szabad élet felé.

Nem kell mindent magamögött hagynod

Hozzáteszem, nem feltétlenül arról van itt szó, hogy magunk mögött hagyunk mindent. Az üzenete mindössze annyi, hogy ÁLLJ KI MAGADÉRT.

Abban az esetben viszont, ha bármilyen kapcsolat csak akkor működhet, ha feladva önmagunkat mindig mi engedünk – válaszút elé állít. Olyan helyzetbe kerülhetünk, amitől elviselhetetlenné válnak a dolgok, ezzel segítve a számvetést és az öntudatra ébredést.

Ha személyes asztrológiai elemzést szeretnél, fordulj hozzám bizalommal! A honlapomon minden információt megtalálsz az asztrológiai szolgáltatásaimról.

 

G-Y6ZRVFWYCY