A sárkány szimbólum, mint az isteni terv őrzője áll szembe ebben az időszakban a kutya szimbólum tudatalatti birodalmakat rejtő elementáris erejével. Ez a magyarázata annak, hogy olyan energiák szabadulhatnak most fel, amivel képesek lehetünk az életünkben akár 180 fokos fordulatot hozni. Ez a fordulat pedig akár a környezetünkre is földrengésszerű változást hozhat. Olyan változásokat realizálhatunk, amire csak nagyon ritkán van lehetőségünk.

Hogyan éljük meg magas szinten a változásokat?

Ha régóta tervezgetjük, hogy valamelyik életterületen változtatunk, akkor most eljött az ideje, mert energetikailag erősen támogatott. Lehetőségünk van most arra, hogy új irányba fordítsuk az életünket, tisztázni tudjunk régi, eltemetett sérelmeket, tiszta lappal indulhassunk tovább.

Magas szinten megélve a fent írt energiákat, időtálló, stabil alapokat tudunk biztosítani a jövőnket tekintve, amire építeni tudunk. Ezután pedig egy magasabb életminőségben folytathatjuk az életünket, biztonságban érezve magunkat.

Az önsajnálat és mások hibáztatásának mocsara

Alacsony szinten viszont sokan fájdalmasnak élhetik meg azokat a változásokat, ami sorsszerű és eljött az ideje. Vannak, akik mégsem akarnak tudomást venni erről. Inkább ragaszkodnak a már idejétmúlt szokásokhoz, elfáradt kapcsolatokhoz. Az önsajnálat útvesztőjében és mások hibáztatásának mocsarában rekednek.

Ha változtatni szeretnél, de bizonytalan vagy a döntésedben fordulj hozzám bizalommal! Az asztrológiai nagy elemzés segítséget nyújthat.

G-Y6ZRVFWYCY